loader

HAKKIMIZDA

BİZ KİMİZ?

1960’lı yıllarda Dede’den Baba’dan fırça plastik üretim tecrübesinin harmanlanması ile firmamız Urve plastik ev gereçleri, mutfak ve banyo aksesuarları üreticisi ve ihracatçısı olarak bugünlere gelmiştir. 23 yılı aşkın bir süredir, urve plastik insanların hayatlarını kolaylaştırmak için ürün dizayn etmekte,üretmekte ve ihrac etmektedir.

Urve plastik, Türkiye’ de plastik ev eşyalarında en güvenilen firmalardan bir tanesidir. Urve Plastik kısa bir sürede hem Türkiye hem de dünya da çok iyi bilinen bir marka haline gelmiştir.ürede hem Türkiye hem de dünya da çok iyi bilinen bir marka haline gelmiştir.

Bu gün 2.500 m² kapalı alanda faaliyet göstermektedir ve üretiminin yarısı yaklaşık 50 ülkeye ihraç etmektedir. (Kuzey Afrika, Güney Afrika, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Irak, Iran, Libya, Özbekistan, Azerbeycan, Ermenistan, Suriye, Ürdün, Lübnan, Rusya, Ukrayna, Mısır…) Ürünlerimiz Tarım ve Köy işleri Bakanlığının 28.09.2009 tarhi ve G34-7111 sayılı izni ile üretilmekte olup sağlığa zararlı hiçbir madde içermemektedir. Ürünlerimizin dizaynları, Türk Patent Enstitüsü tarafından Endüstriyel Tasarım Tescil Belgeleri ile koruma altındadır.

Urve Plastik olarak vizyonumuz bugün olduğu gibi gelecekte de pratik ve kaliteli ürünler geliştirerek siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktır. İşbirliğimizin artarak devam etmesi dileğiyle.

 

Saygılarımızla,

Bizi Takip Edin